Zonnepanelen

/Zonnepanelen
Zonnepanelen 2018-01-03T21:20:48+00:00


 

 

 

 

 

 

Gemeente Laarbeek stimuleert aanschaf zonnepanelen

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om deel te nemen aan het Zonnepanelenproject Zuidoost-Brabant. Dit maakt het voor inwoners uit Laarbeek mogelijk om tegen een goedkope lening, geheel ontzorgd, zonnepanelen aan te schaffen. Na 15 jaar is de lening afbetaald. Behalve dat groene energie erg goed is voor het milieu, levert het de deelnemer ook nog een kleine besparing op omdat het terug te betalen bedrag lager is dan de huidige elektriciteitsrekening.

Instemming gemeenteraad
De gemeenteraad heeft ingestemd met het voorstel om 308 daken in Laarbeek van zonnepanelen te voorzien op 1-6-2017.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd en overweegt u om deel te nemen aan het project? Laat het ons dan weten via kcc@laarbeek.nl of via telefoonnummer 0492-469700. Inschrijven kan sowieso tot het einde van 2017.

U zit dan nog nergens aan vast! Nadat de aanbestedingsprocedure is afgerond krijgt u vanuit de gemeente bericht. Inzicht in de kostprijs en de lening en technische vragen over de installatie kunnen pas na de aanbestedingsprocedure worden beantwoord.

Verdere planning
De planning is enigszins afhankelijk van de andere gemeenten in de regio die deelnemen. Via deze website en de lokale media houden wij u op de hoogte. Het daadwerkelijk aanleggen van de zonnepanelen zal pas starten in 2018, nadat de aanbestedingsprocedure is

Eind 2017 worden er informatieavonden over dit onderwerp georganiseerd. Als u aangegeven heeft interesse te hebben, ontvangt u hiervoor automatisch een uitnodiging!